Sunday, June 19

Helene koser seg i sommervarmen


Helene spiser kjeks
Originally uploaded by ArneA.

Med jevne mellomrom finner vi herlige bilder i Flickr.
Ekstra morsomt er det jo å kunne ha tilgang til bilder av et herlig barnebarn som koser seg i sommervarmen i Brighton.
Sommeren er der og i denne helgen har den også kommet hit til Oslo. Tullen har for første gang i år kastet de fleste klærne og latt en Ozonfarlig sol bestråle seg. Solkrem med faktor 16 er akseptert nå.
Tiden i de tre første ukene av Solvang-sommeren i år har blant annet blitt brukt til å lage tre bilder som flickr zeitgeist viser. Det har vært så kjølig at opphold på verandaen er begrenset til noen få malerstrøk om gangen. Deretter har varmeovnen blitt brukt til å tørke den rå malingen. MEN nå er det godt å leve.

Sunday, June 5

Thore Heramb i Kunstnerforbundet


Blue Curtain
Originally uploaded by ArneogTullen.

Endelig en stor Heramb utstilling i Oslo.
I Kunstnerforbundet vises det nå en utstilling med min favorittkunstner Thore Heramb. Bildet "Blue Curtain" (100x130) malte Heramb i 1998 da han og kona en tid bodde i Hastings. Det har vært med på en rekke utstillinger, og ble av mange (med meg) vurdert til denne utstillingens beste bilde.
Gå på besøk i Kunstnerforbundet dersom dere er i Oslo i sommer. Bildet kan også sees fra inngangspartiet dersom galleriet i Kjeld Stubs gate 3 skulle være stengt (og det er det dessverre i juli).