Feiringen av Tullens jubileum som på dato faller sammen med vårt 30-års samboerskap bør vel heller sees i lys av Krøyers maleri Hipp Hipp Hurra

Appetittvekker: Løyromtoast med musserende Bellavista fra Italia
Forrett: Helstekt breiflabb med Asparges og lakserogn, med Sancerre La Chatellenie fra Loire
Hovedrett: Helstekt kalveytrefilet, kantarellstuing og røsti med Barbera d’Alba Torreglione fra Piemonte
Breaker: Eplelasagne med kanelkrem
Dessert: Sjokoladekomposisjon, fondant, sjokoladeis og mer.
At vi selvfølgelig hadde cafe avec og hva mer kroppen i tillegg orket, nevnes ikke.
En STOR honør til restaurant- og kjøkkensjef: Bente, til vår alltid hyggelige og glimrende servitør Terje, og resten av betjeningen på restauranten som ga oss en flott opplevelse og en minnerik kveld.
Gratulerer med overstått.
ReplyDeleteMenyen var flott, kledelig en vakker kvinne.