Feiringen av Tullens jubileum som på dato faller sammen med vårt 30-års samboerskap bør vel heller sees i lys av Krøyers maleri Hipp Hipp Hurra

Appetittvekker: Løyromtoast med musserende Bellavista fra Italia
Forrett: Helstekt breiflabb med Asparges og lakserogn, med Sancerre La Chatellenie fra Loire
Hovedrett: Helstekt kalveytrefilet, kantarellstuing og røsti med Barbera d’Alba Torreglione fra Piemonte
Breaker: Eplelasagne med kanelkrem
Dessert: Sjokoladekomposisjon, fondant, sjokoladeis og mer.
At vi selvfølgelig hadde cafe avec og hva mer kroppen i tillegg orket, nevnes ikke.
En STOR honør til restaurant- og kjøkkensjef: Bente, til vår alltid hyggelige og glimrende servitør Terje, og resten av betjeningen på restauranten som ga oss en flott opplevelse og en minnerik kveld.
1 comment:
Gratulerer med overstått.
Menyen var flott, kledelig en vakker kvinne.
Post a Comment