Monday, June 4

Jugendbyens Ordfører fyller år - Gratulerer

Med dette bildet som vi har tyvlånt fra John Myrstad, sender vi våre hjerteligste gratulasjoner til Jugendbyen Ålesunds Ordfører, Arve Tonning, som fyller 60 år i dag. Han gir seg etter kommunevalget til høsten, men trer vel da bare tilbake til Skyggeregjeringen som mener det meste om det som skjer i byen.
Ett av de tema som han burde konsentrere seg om, for den saks skyld allerede som Ordfører fra Høyre, er det Jugendsenteret i Ålesund kaller fasadeisme. Mye tyder på at byens politikere og utbyggere har vanskeligheter med å ta inn over seg konsekvensene ved en faglig uforsvarlig utbygging, så her må politikerne med Ordføreren i spissen vite sin besøkelsestid.

Vi bør vel her i bloggen også vise et bilde av dagens jubilant, men det er ikke så lett å velge blant de mulighetene som finnes i det digitale arkivet. Siden mange av bildene viser hvordan årene har hatt tid til å sette preg på Gamlegjengvennen Arve, velger vi et bilde som er tatt mer enn 41 år siden. Ung og kjekk, ingen kommentarer forøvrig denne gang.

No comments: