Wednesday, May 18

17. mai 2005


Verandabildet
Originally uploaded by Arne Andreassen.

Et vårlig verandabilde i bunad og bjørkeløv viser at 17. mai, og i år også Pinsehelgen, er gjennomført på tradisjonell vis i Oslo. Vi har hatt besøk fra England og hygget oss med friluftsliv, god mat og drikke.

2. pinsedag vandret vi den vel 8 km lange veien fra Stilla i Maridalen langs Akerselva og ned til Hausmanns bro ved Grønland. Litt surt vær i starten, men sola og den blå himmelen kom frem etterhvert. Med turen fra Grønland via Karl Johan og hjem, fikk vi oss en fin tur på nesten 15 km. Kart og noen av bildene fra turen finnes i Zeitgeist.

17. mai ble litt spesielt ettersom Tullens skole, Hovin, feirer 50 årsjubileum med startnummer 5 i det store barnetoget opp til slottet og kongefamilien. Mer enn 30 år siden sist Tullen marsjerte som lærer i barne og undomstoget. Deretter hadde vi en god lunsj på Will´s og Baccalao til middag noe senere.

18. mai reiser Helene, Trine og David hjem til Brighton, men de kommer tilbake i slutten av juli, og vi gleder oss allerede. Da skal vi forsøke oss på tur i fjellet.

2 comments:

David said...

Nice Photo

trine said...

NICE photo??? NICE photo??

BEAUTIFUL photo!!!

;-)