Tuesday, June 20

Napoli - Capri - Puglia


Så er pakkingen til de 11. Europeiske Leker for Hjerte Lunge Transplanterte i gang. Ca 500 TX personer fra 18 land vil i slutten av uken ha det gøy i Napoli.

Vi skal også få med oss mye sosialt, og besøke såvel Capri (bildet) og Pompei.

Mens de fleste av deltakerne i lekene returnerer til hjemlandene på mandag, setter Tullen og jeg oss inn i en bil og blir bilturist noen daget til. Vi skal få med oss Amalfi-kysten før vi setter kursen over landet til Puglia og den sør-østlige "helen" av Italia. Vi har i første halvår testet ut både hvite og røde viner fra dette distriktet, og gleder oss til noen velfortjente dager med pasta og vin.

Varmen ligger sterkt over Middelhavet i den kommende tiden. De melder om temperaturer opp mot 36 gr. og tropenetter. Vi skal passe oss med beskyttelse og veskeinntak.

Arne´s Blog tar dermed en pause, men lover å komme tilbake med såvel beskrivelser og foto av våre opplevelser. Kanskje blir det noen gastronomiske tips også.

Ciao Italia!

2 comments:

Anonymous said...

Riktig god ferie - hils Tullen
Brit

asbjørn said...

Hei Arne OG Tullen!
Håper dere får noen fine dager i Italia. Vi var i Napoli og Pompei på 60 års ferden for 2 år siden, og Pizzaen i Sorrento er kjmpegod.
Den østlige delen av "støvlen" har eg ikkje eg besøkt. Trasig at dere ikkje kunne komme på 60 års dagen til Harald, men dere skal vel kanskje til Ålesund i løpet av sommern, og då må dere komme innom.
Bloggen din er kjempefin, og mange fine bilder.
God sommer !