Sunday, April 22

Dagen derpå - Vel overstått og takk

I dag er det dagen derpå eller dagen etter vår kjempehyggelige jubileumsmiddag med Gamlegjengen. Nå er det ikke helt på sin plass å bruke min imitasjon av Munchs bilde for å fortelle om følelsene i ettertid. Til det var samlingen på Cafe Christiania for vellykket. (bilder fra restauranten kan man finne ved å gå inn på "Galleri" i den foranstående link.)

Feiringen av Tullens jubileum som på dato faller sammen med vårt 30-års samboerskap bør vel heller sees i lys av Krøyers maleri Hipp Hipp HurraHva fikk vi så at spise og drikke:
Appetittvekker: Løyromtoast med musserende Bellavista fra Italia
Forrett: Helstekt breiflabb med Asparges og lakserogn, med Sancerre La Chatellenie fra Loire
Hovedrett: Helstekt kalveytrefilet, kantarellstuing og røsti med Barbera d’Alba Torreglione fra Piemonte
Breaker: Eplelasagne med kanelkrem
Dessert: Sjokoladekomposisjon, fondant, sjokoladeis og mer.

At vi selvfølgelig hadde cafe avec og hva mer kroppen i tillegg orket, nevnes ikke.

En STOR honør til restaurant- og kjøkkensjef: Bente, til vår alltid hyggelige og glimrende servitør Terje, og resten av betjeningen på restauranten som ga oss en flott opplevelse og en minnerik kveld.

1 comment:

Anonymous said...

Gratulerer med overstått.

Menyen var flott, kledelig en vakker kvinne.