Friday, September 2

September og vi er hjemme

Så er sommeren på hytta over for i år. Vi har flyttet bort fra den TV og Nett fri sonen som livet på Tullarbo gir og hjem til alt moderne utstyr og fasiliteter. 14 uker på Solvang er i grunnen nok.
Det første som ble virkelig da vi våknet i morges var at det var varmt i huset selv om regnet styrtet ned i bakgården. Ikke den litt rå og "kjølige" hyttelufta som vi har blitt vant med i de siste ukene. Bringebærhekken får stå i fred nytrimmet som den er. Bare plommene og vintereplene må høstes i tiden fremover. Nå er det bare å håpe på en fin byhøst.

Den andre hyggelige nyheten var at Trine har fått finansiert starten på PHD studiene sine, og kan ha hodet over vannet fremover.
I går begynte Rikke også i ny jobb på Magma her på Frogner.

Forøvrig har jeg oppdatert den internasjonale bloggen og sortert maleriene mine i originaler og etterligninger.
I kveld er det fredag, og kanskje skal Tullen og jeg benytte denne "nye" tilværelsen til IKKE å slå på TV apparatet for å gremmes over valgkrangel og annnet TV tull, men ta oss en tur ut i Oslos kafeverden etter middag. Det blir jo noe annet enn å rusle rundt i de smale veiene i havebyen. Selvfølgelig er det gammeldags spagetti etter en flytteprosess slik vi allltid har hatt det siden ungene var små.

I morgen er det markedsdag i Bogstadveien og Søndag er det årsmøte på Solvang. Håper været bedrer seg.

No comments: