Sunday, November 13

Lutefiskparty


Lutefiskparty
Originally uploaded by ArneA.

For flere år siden mente jeg at Lutefisk bare kunne spises ute. I mange år var høstens store firmafest knyttet til det å gå ut for å spise lutefisk med kolleger. Så ble det party med venner og Venners venner før vi tok mot til oss å lage lutefisk hjemme til to.

I år har vi for første gang holdt lutefisk party for 6 personer hjemme i spisestuen.
4kg lutefisk, mandelpoteter, ertestuing, sennep, baconfett med selvfølgelig juleøl, bayer og pils sammen med Linje og Gammel Oppland. HERLIG.

Yoghurt surprise med Solvang bringebær, portvin, kaffe og armagnac fra the Parliament (Underhuset) avsluttet en hyggelig kveld.

Det kan bli tradisjon av slikt når alle gjestene syns det var kjempekoslig.


Hva mer i helgen. Jo. På FHLT´s blog har jeg laget en link til et nytt diskusjonsforum, som jeg også har fått på lufta, for foreningen for Hjerte og Lynge Transplanterte. Innholdet i forumet skulle langt på vei være dekkende for de som følger med på transplantertes hverdag.
Se:

  • FHLT


  • Har vi så fått tid til mer? Ja. Lørdagslunsj på det nye stedet Christiania, Søndagstur på Akershus og kunstgalleri, samt Støtte til Brit slik at hun kan kan chatte både via AIM og iChat. Det er jo ikke så verst :-)

    1 comment:

    David M said...

    But no photos of the Lutefisk...

    We are thinking about having it for Christmas Eve dinner.. but we have to get it first...