Friday, April 14

Sommerdagen


Sommeromfavnelse
Originally uploaded by ArneA.

Med min egen versjon av Munchs En Sommerdag / Omfavnelse markeres det at det for alle dere som fortsatt bruker Primstaven som rettleder, at det i dag er dagen for å snu fra vintersiden til sommersiden.
Den første sommerdagen har mange referanser, og vi viser derfor til følgende nettsted:

 • Sommerdagen

 • Dagen i dag åpner med en strålende sol fra blå himmel. Det er derfor håp om at det samme været vil fortsette utover påskedagene over hele landet. For mer detaljer om været se radarbildene fra Meteorologisk Institutt
  Image hosting by Photobucket
  Her i huset har vi det travelt for tiden. Helene er kommet fra Brighton og drar oss gamlefolket rundt i ganger og stuer på slep. Hun er en bestemt og viljesterk ung frøken. Kjempekoslig med besøk, og hun blir flinkere og flinkere med norsken. Fortsatt kommer det mange engelske gloser, men i løpet av en uke skal vi nok få skikk på samtalene kun på norsk. Hun skjønner i alle fall alt vi sier, og moren vil ikke at vi slår om til engelsk da det er norsk som nå gjelder. Bi-lingual er målet.

  PS:
  Dagen i dag er også en merkedag for Tullen og meg. Det er akkurat 29 år siden vi flyttet sammen, og da får det som skjedde på korset for flere tusen år siden komme i annen rekke.

  2 comments:

  Anonymous said...

  Gratulerer med dagen, 29 år er mange år
  konen

  Anonymous said...

  Fine bilder, søt pike og gratulere med merkedag.
  Brit