Saturday, May 20

MacBook og Apple Store,5th Avenue


For oss Apple og Mac entusiaster ble denne uken kronet med to spennende hendelser. Først ble den nye MacBook 13.3" sluppet til markedet tirsdag 16. (Trine har allerede bestilt sin),
og fredag 19. mai åpnet den nye Apple Store på 5th Avenue i New York. Ved å klikke på referansen og velge klokkeslett, kan dere se køen av frelste og nyskjerrige de første timene av butikkens åpningstider 24/365.

En ny MacBook er allerede på ønskelisten her hjemme. Spørsmålet er vel heller om man skal velge hvit eller den sorte til 1400 kroner mer. Materialkostnadene til hyttemalingen er på tilsvarende nivå, og det kan lages mange malerier for samme pris. Men så er det jo litt gøy å ha en slik stilig black MacBook.

Skulle noen ha interesse for å overta en halvannet års stasjonær iMac 1.8 GHz PowerPC G5 (3.0) med 512 MB DDR SDRAM Bus Speed 600MHz 80 GB harddrive AirPort Extreme card Tiger 10.4.6 og masse annen software, er det bare å gi et signal. Pris kan diskuteres.

OPPDATERING. 23.5

Etter å ha tenkt endel på farver, har jeg vel konkludert med at Apple Mac SKAL VÆRE HVIT.
Fingertuppene brenner for å trykke på "Buy now", men hva skal jeg med den i sommer da jeg skal leve i en TV (intet fotballVM) og Internett-free zone.
Den som venter får se, men bruk tiden så lenge til å se CNBC´s intervju med Steve Jobs i forbindelse med åpningen på 5th avenue.

5 comments:

Anonymous said...

Jeg har både mascara og øyenskygge i sort, du får det, og vi kan ha et deilig restaurantbesøk for 1400 kr, i hvert fall en kjempelunsj med vin og full pakke!!!
Jeg maler gjerne
Konen

Anonymous said...

Sort er lekkert, men om det er verdt 1400,- tja, jeg vet ikke. Men jeg ville og valgt sort, utrolig stillig.

Jeg har en nesten helt ny powerbook som også gjerne kan skifte eier...

trine said...

du burde selge den på EBAY!!

Anonymous said...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anonymous said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»