Wednesday, August 23

It is a small world


Fra min datters kommentar til min forrige blogpost kopierer jeg:

"even weirder, and this is where this is relvant to your blogpost, it turned out that the man actually *taking* the photo - the man sitting with david's friend Richard and his mates - was no other than Ian Ranking, the famous (but obvisouly not *that* famous) author!

it is a small world..."

Dermed er det dokumentert at David ikke har noen unskyldning for ikke å ha sjekket markedet for single malt Whisky innen han på nytt besøker oss i Norge. Ian Rankin nevner de fleste kjente og ukjente merker i sin helt John Rebus´ utrettelige kamp mot kriminalitet og bakrus. Rankin er tydligvis en ekspert på øl og et lite glass av de scotske dråper ved siden av, og med Richard som mellommann (om nødvendig) antar jeg at førstehånds kjennskap vil resultere i den beste recomendation possible.

Om han skulle ha behov for et utgangspunkt for sin vurdering, er det bare å plotte Destilleriene inn på TomTom og starte reisen.
Edinburgh er muligens verd en markering på vår liste over ovale weekendønsker.

3 comments:

Rune Eide said...

Jeg har ikke fulgt med i din Rankin-føljetong, men kan absolutt og med strek under anbefale Edinburgh. Har vært der en del ganger og vurdrer oval novemberhelg (dersom ikke Widerøe legger ned direkteruten fra Bergen). Men OBS! den dyreste byen i UK utenom London som jeg har vært i.

Anonymous said...

have you bought tomtom??

Anonymous said...

have you bought tomtom??