Thursday, March 30

Viktor påkjørt og skadet


VincentvanGogh
Originally uploaded by ArneA.

I serien om jubileer eller berømte fødselsdager skulle dagen i dag vært viet

 • Vincent van Gogh
 • og
 • Goya
 • som begge ble født på den 30. mars for 153 og 260 år siden.
  En familiær hendelse får imidlertid forrang:

  Slekt er litt problematisk å forklare andre. Min svigermors datters søsters datters sønn, Viktor, (Helenes tremenning) var utsatt for en ulykke i Trondheim natt til søndag. Adresseavisen har en artikkel om saken, men ifølge vitner er omtendighetene noe mer nyansert. Uansett beskrives tilstanden til Viktor som følger:

  “Han har fått en svært stygg smell og han er heldig som lever. Bilen har hatt god fart og truffet ham i hodet og høyre skulder.
  Han har dobbelt så stort ansikt som vanlig og han har brudd i pannen sammen med kutt som er sydd. Høyre øye er helt igjenklistret og væsker veldig. Du kan jo tenke deg hvilke farger han har helt nedover halsen. Venstre øye kan han se litt med.
  Flere brudd i høyre skulder gjør at han ikke kan røre seg så veldig. Han har veldig vondt, men får morfin og klarer seg bra. Han er ved godt mot, har fått vite at han ikke vil få mèn annet enn arr og det er jo ikke så farlig selvom det er i ansiktet.”

  Vi har lært Viktor å kjenne gjennonm 25 år og sett han utvikle seg til en selvstendig og hyggelig ung mann, og vi ønsker Viktor rask og god bedring

  1 comment:

  trine said...

  uff da!!!

  godt han lever!!

  send blomster og hils fra meg!!