Friday, April 21

Fredags middagen klar


Baccalao
Originally uploaded by ArneA.

Oslo i dag er nyvaskede gater, dempet svevestøv, ca 11+ og strålende sol.

Da er det bare en ting å gjøre. Handle ferdig før lunsj, og ta seg en tur ut i det vakre vårværet. Aker Brygge frister, men også andre steder blir sikkert fulle av folk når arbeidstiden slutter, og det gjør den sikkert tidlig på en dag som dette.

Da er det viktig å ha unnagjort det nødvendigste for middagen. I dag skal vi ha Baccalao, og gryten er allerede ferdig kokt. På samme måte som fårikål er oppvarmet Baccalao det beste. I mellomtiden har de forskjelige lagene med poteter, løk, paprika og klippfisk fått en herlig marinering (varmebehandlet) av chili, pepper og tomatpure. Hot!

Drikke til? selvfølgelig Rødvin, men det er først når retten skal inntas ved sekstiden. Nå venter solen og våren.

1 comment:

Anonymous said...

Det så godt ut - velbekomme
Brit