Sunday, July 30

Frokost i det grønne


40 dager med sol og varme.

Denne sommeren har hittil vært fantastisk. Sol og varme i mer enn en måned nå. Helt fra vi reiste til Italia i slutten av juli til vi nå nærmer oss månedskiftet til august har vi hatt det deilig. Selv om det til tider har vært svært varmt, og det ikke har vært så lett å få sove enten på 4 stjernes hotell i Puglia eller på vår lille hems på hytta, har vi gledet oss og skjøvet tankene om høst og vinter langt fra oss. Den som har fulgt meg en tid og ikke husker så godt, kan bare ta et gjensyn med vinteren på bloggen fra 21. januar 2006

Bortsett fra en eller to dager har vi også tatt frokosten utendørs denne sommeren. Bildet er således et godt eksempel på den fredfylte stillheten som vi vanligvis opplever før klokken ni på Solvang.

MEN
Vi har selvfølgelig også fått besøk på hytta.
Helene med foreldre har inntatt leiligheten i byen, men gleder oss med sitt nærvær nesten hver dag. Barbeint og nesten uten klær svinser hun omkring og ikke minst hjelper Tullen i bringebærhekken. Neste år tør hun kanskje å smake på bærene også.

Flere bilder fra sommeren får komme etterhvert. Det er ikke så lett å gjøre det fra en Internett-fri zone, så det får vente til vi flytter hjem litt senere, eller stikker innom macen på en litt grå dag med 22grader som nå.
Fortsatt god sommer.

No comments: