Saturday, October 21

Lørdagsblog uten egentlig noe vettugt innhold.



Det er ikke så mye nytt å fortelle i dagens blog.
Lutefisken var helt topp i går, og nå går det på slutten av den Gamle Opland også. Literen holder i hvert fall ikke til jul.

Hva så på en lørdag?
Sitter bare og venter på at husets frue skal bli ferdig hos frisøren. Da kan jo jeg også leke litt med iPhoto og endre litt på fargene på et bilde. Kanskje ser hun slik ut om en halv time?
Etter det skal vi en tur til byen for å kjøpe n antall lese/arbeids briller til husets herre. Han har et stort forbruk på +2,5 for tiden. De er så billige at de forsvinner like fort som sokkene i vaskemaskinen.

Kanskje en sen lunsj på Cafe Sorgenfri der Rikke ønsker rask påfyll av drikspengene for tiden, mens det i kveld blir hjemmellaget Pizza og forberedelser til Fårikål på søndag.

Ja så har vi jo hentet pelsene fra sommerkjølingen, og vært en tur på hytta (hvor det ikke er noe moro for tiden med vått og kaldt vær) for å hente noe som vi hadde glemt forrige helg.

Der ser dere. Det ble blogg, men ikke noe innhold som går over i historiebøkene.
GOD HELG

1 comment:

Anonymous said...

Akk ja, så skal man se bilde av seg selv under overskriften uten innhold.
Lunsjen var god, fruen betalte, så da er kanskje innholdet ikke så værst allikevel, ihvertfall ikke innholdet i lommeboka.