Tuesday, October 17

Øvelse Oslo 2006 er visstnok i gang


Tirsdag for en uke siden (10.10.) skrev jeg om den øvelsen i terror beredskap som pågår i hovedstaden akkurat nå, men hva har vi vanlige innbyggere på Frogner opplevet? Stort sett ikke noe som helst.

Bare et kontinuerlig bråk fra Politihelikopteret som siden klokken 13 i ettermiddag stort sett har ligget over Majorstua. Siden vi er nærmeste nabo til en brannstasjon, hadde vi vel også tenkt oss litt mer action i gatene rundt oss, men det er faktisk stillere enn en vanlig tirsdag. Ikke falske utrykkinger engang har vi opplevet.

Pressen er også nesten helt taus. Bare VG har et innlegg på sin nettside hvor de konstaterer at det IKKE er terror i Oslo. I Oslopuls (Aftenposten) kan vi finne en video om saken.

Nå kan kanskje denne blogposten virke som jeg er skuffet over ikke å merke noe særlig til det som skjer. Og det er jeg faktisk litt, men så lenge det ikke er alvor får vi vel takke for at roen senker seg over byen til fotballkampen begynner senere i kveld. Hvis ikke øvingsledelsen har noe mer på lur, og tar nattesøvnen fra oss.

No comments: