Saturday, January 27

Stolte besteforeldre i alle familier

Vi legger ikke skjul på at vi er stolte besteforeldre. Egentlig er vel mormor mer tussete enn bestefar, men vi er begge enormt glad for at Helene til tross for en tøff start på livet, er en ordentlig Gullklump som vi gleder oss til å besøke i vinterferien.
Hun er forøvrig begynt på skole med uniform og alt som hører til i en Walisisk barnehave, og nå er hun i gang med å lære seg sitt tredje språk, cymreag. Det kan jo bli en utfordring å snakke engelsk med pappa, norsk med mamma og walisisk på skolen.

Da vi var sammen med Gamlegjengen forrige helg, var fordelingen mellom oss med barnebarn og ikke (enda), 5 - 3. For et år siden ble Asbjørn og Anne Katharina besteforeldre til Emma. I januar 2007 fyllte hun ett år og de nedenforstående bildene er et fint uttrykk av hvor fort utviklingen går. Før de vet ordet av det er det skolegang, studier, ut av hjemmet og etablering av nye forhold.

Det er kanskje på sin plass å påpeke at det er Emmas utvikling jeg tenker på. De "gamle" holder seg flott uansett hvordan årene flyr.

2 comments:

Anonymous said...

Lille Emma bør jo komme seg igjennom bleiestadiet først, da, og hva med noen tenner superbestefar?
Hilsen tussete Tullen -mormor
Hvem mon tro er mest tussete?

trine said...

cymraeg!

jeg startet på welsh kurs i går kveld!!

scary!