Saturday, October 20

Henrik Isak Bjørkmann Berry

18. september 2007 ble vårt andre barnebarn født. Henrik Isak som foreldrene har kalt ham, veide 970 gram da han etter bare 27 uker måtte forlate mor Trines kropp og begynne på kampen for sitt eget liv. Nå er han vel en måned gammel, og har klart å komme opp i nesten halvannen kilo kroppsvekt.
I går var han på sykehus i Bristol, England for en viktig hjerteoperasjon, Lukking av Patent Ductus Arteriosus, og etter det Trine skriver i Henriks Dagbok har det etter det vi vet gått bra. Uansett ønsker vi han lykke til med de utfordringene han står foran.

Dette er Trines andre premature fødsel. Hennes kunnskaper og erfaringer fra Helenes første levemåneder kommer nok godt med denne gang. Vi er stolte av Trine og David som i over fire år har stått på for at Helene nå er blitt ei flott skolejente (veide bare 585 gr ved fødselen, i følge mors kommentarer til bloggen). Vi vet at de har tøffe og utfordrende måneder og år foran seg også med Henrik, men de klarer det nok. Vi gleder oss til han kan komme hjem fra sykehuset, forhåpentlig før jul.

2 comments:

trine said...

585gram... :)

Anonymous said...

Prøvde å skrive en hilsen i går, men ser det ikke er gått gjennom. GRATULERER MED EN DATTERSØNN. Har prøvd å lese litt i dagenboken, selvom jeg ikke er så stiv i engelsk,skjønnner jeg at det er en tøff start på livet.Men hils familien og si Velkommen til verden til Isak. At han er en figther, som sin søster, er det ingen tvil om.Varme hilsner fra NinaV