Sunday, October 28

Søndagsvafler og skikkelig høstvær

Først i dagens blog går mine hilsener til Gamlegjengen i Ålesund som feiret Per Catos 60 års dag noe forsinket i går. Han har egentlig dag i mai, men hyttebygging, jobb og andre saker har ført til at markeringen med Gamlegjengen har vært utsatt i flere måneder.
Nå er imidlertid hytta i Nordalen så ferdig at den kunne besiktes av en "kritisk" Gamlegjeng,og som senere på kvelden behørig kunne markeres med klippfisk, rødvin, sanger og alt det som ellers hører til når Gamlegjengen samles til lag på Fjelltun.

På grunn av bloproppen i venstrebenet måtte vi melde avbud til laget, men med mobiloverført "støy" fra middagen forstår vi at det hele ble som ventet. Vi får satse på mer direkte deltakelse neste gang det kalles til lag. Vel overstått markering og hyttas omgivelser kan sees på dette maleriet.

Men en blogg på en skikkelig høstdag her i Oslo, må vel også inneholde litt om "gamle" minner fra Oslo. I mange år da barne var små, besøkte vi mormor i Brageveien nesten hver søndag. Hun hadde alltid nystekte vafler.
Derfor passer det vel bra at jeg nå har stekt opp noen plater som dels erstatter lunsjen min mens Tullen trener, men som også kan inntas til kaffen samtidig med at Aafk slår Vålerenga på Ullevål i kveld. Vafler med brunost eller jordbærsyltetøy er godt.

1 comment:

Anonymous said...

Aalesund tapte mot Vålerenga men siden de likevel klarte seg i Eliteserien, får Tor og Rikke få denne seieren på en ufyselig høstkveld.
Nå tar Aafk Rosenborg hjemme neste uke