Saturday, October 10

Weekend reflections

James at Newtown Area Photo has started a meme called Weekend Reflections. Post a reflection during the week-end, log on at his site - and you're on.
As I just did with my contribution:
Do not ask me what this arrow means, but maybe some aliens have been here and marked the opposite direction of the running water for an UFO.

10 comments:

RuneE said...

Den pilken blir nok det mest originale bidraget denne gangen - godt funnet!

Dagrun said...

Haha, en kan aldri være sikker nei:)... flott refleksjon, Arne.

9na said...

Takk for hyggelig kommentar vedrørende symysteriet mitt. Du er den første mannen som har kommentert og det var hyggelig. Besøk mannen min sin blogg i dag du, og fåd eg en god latter...

Regina said...

How awesome!

Anne said...

Ohoi, tøft!! dette m¨å man hive seg på en gang. Hadde det ike vært for den ene greina hadde en nesten ikke visst hva som var opp og ned :-)

Takk Arne for rosende ord for Ålesundbildene. Sntes egentlig det var så lite med dem at jeg var i tvil om de skulle postes, men så da vettu tenkte jeg på deg. Et lite blikk hjemover. Flott by da, ingen tvil om det, bare så synd vi var så uheldig med været. Lørdag formiddag vi ruslet rundt i sentrum der, undrende... hvor var folket??? spurte sikkert 3 stk denne dama, og det samme svar kom fra de alle sammen = Moa... visstnok den plasse der alle kjøpesentrene er..., gusj...at folk gidder. Nei, da er det triveligere med småbutikkene i sentrum ja, uten tvil.
Spiste nydelig bacalao på en resaturant ved kaia der, XL tror jeg den het, så trivleig og så god mat. Du har sikkert vært der du også, hvis ikke anbefales den på det varmeste.

Godvær i trøndelagen i dag. Jeg har vært litt ute ja, men nå er det nok en litt rolig ettermiddag her, helg også vet du, så litt avslappng må til. Mors biffgryte og rødvin venter, og litt senere hever vi begge våre glass i en liten whisky skål, ikke sant??

Klem til deg, og hils nå endelig din fru.

Reader Wil said...

Very great reflections, Arne. The second one is a bit of a mystery, but stunning.

Crafty Green Poet said...

the first photo is lovely, the second is intriguing!

katney said...

Reflections are delightful. Mysteries are intriguing.

James said...

A perfect reflection with a touch of mystery. Great stuff! The scene is so beautiful too.
If you capture the UFO with your camera try to get a reflection. :)

cieldequimper said...

I was about to comment the first photo, but the second is just great!