Friday, November 2

Uken nesten over og helgen står for tur

Det har vært taust i bloggingen denne uken. Det skyldes ikke nye internett problemer, men utfordringer knyttet til video-chatting og kjøp av ny GPS.
Videochattingen er det ikke noe i veien med sier de på Apple/Mac Support, men likevel er det vanskelig å få det til mot Trine i Wales. Trøsten derfra er at Henrik stadig utvikler seg positivt. Når mor er glad gleder også vi oss.

Det andre som har tatt tid, (foruten kontroller på Rikshospitalet og hos fastlegen som var bra) er anskaffelsen av ny GPS, TomTom Go 720T . Klikk på linken og ta en titt på videoene på den siden og se mulighetene.

Har hatt Go710 i vel et år og er nærmest blitt avhengig av slikt utstyr på bilturer. Den nye topmodellen har det meste, inkludert nye oppdaterte kart over hele vest-europa, forbedret handfree kommunikasjon på mobilen, musikkbox lastet ned fra iTunes biblioteket mitt, og ikke minst Map Share som gjør at forandringer i terrenget ikke behøver å avvike fra kartet over lenger perioder. Nå får vi se om noen andre vil ta den gamle i bruk og øve seg på teknikken. Noen interesserte finnes allerede.

Siden det er fredag er det bare å glede seg til helgen. Tullen skifter til vinterdekk i dag, så nå er vi skodd for snøen om den kommer. Det var bare +0 i dag morges, men nedbøren uteble heldigvis.

No comments: