Saturday, June 7

Friday night sky - Introducing Reiseradioen

Last night the new Moon opened up for this summer´s main event - Reiseradioen!!!!!

Normally I listen to P2 every morning, but today when Nat King Cool sings his Those lazy hazy crazy days of summer, in NRK P1, we know that the summer is here.This photo was taken yesterday at City Hall Square on our way to Aker Brygge and a cold Beer or a glass of white wine.Good to have the down town visit done yesterday. Now the sun has top priority.

5 comments:

Anonymous said...

Det er høytidsstemning nå som Reiseradioen er i gang.
God sommer, Arne og Tullen.

Nina V said...

Dette har jeg venta på så lenge: reiseradioen. Lykkke er reiseradio, sol og lang frokost på verandaen.Da er livet herlig. Forøvrig har jeg vært med på Linedanceoppvisning idag, utendørs. 29 varmegrader svarte jeans hvit langermeet skjorte og cowboystøvler, Hatten kuttet vi ut. Da var det godt at årlig EU kontroll var bestått med glans. Livet er herlig.

Anemone said...

Ja... har vi det ikke flott i Norges land på slike dager ?? Ikke helt til å tro, spør du meg. Og vet du, på jobben har vi en kollega som var så dritt lei været at hun reiste til Tyrkia sist lørdag, bar for å få litt sol og sommer. Jaggu ta, skal si det ble værforandringer her du :-) Så nå har vi kollegene sendt sms er til henne og ertet hele uka, fortalt om tropenetter og over 30 grader i skyggen. Denne dagen har nesten vært litt for varm for meg, måtte faktisk trekke innendørs midt på dagen.

Nå når det lir mot kvelden, kvikner jeg til å nå koser vi oss med litt godt på vernadaen. Deilig.
Men det er litt knott kjenner jeg, så om det blir noen skrivefeil her, så er det en kort krig mot de små med vinger.

Håper nå for guds skyld det ikke er i "din" kolonihage det er de holder til de Colombianske prostituerte som har invadert Oslo for sommeren !? Det var visst i en eller annen kolonihage at hadde "base" på dagtid, sto i alle fall det i en av disse tabloidavisene i dag.
En annen ting som forundret meg..., hvorfor bare på sommeren??

Nyt morgendagen og kos deg med været så lenge det holder.

Klem fra meg og noen knott.

Pernille's ting og tang said...

Å så hærlige bilder fra Oslo. Ikke mange dagene til jeg entrer storbyen:) Gleder meg noe så voldsomt. HC og jeg skal nok trave gjennom Aker Brygge. Håper på finvær da slik at vi får kose oss på uterestaurant.
Så ser du ei halvgal Nordleningsdame midt i byen som fotograferer helt vilt, ja da er det sikkert meg;)Hi hi hi.
Reiseradioen er sommer for meg også:)

Ha en skikkelig koselig søndag

Ida said...

Kan man ha det bedre....?! ;)
Neppe!
Og det er lenge til Kirsti Sparbo synger "En sommer er......"! ;)
God søndag i finværet.