Saturday, January 2

Winter in Wales

New Year Greetings from Wales where the snow gives Henrik and Helene a taste of Norwegian winter. The temperature is around zero while we here in Oslo are heading for minus 15 - 20 in the days to come. Enough clothing is the way to survive if you have to go out.

4 comments:

Anne said...

Søt ja, gutten :-)

Anne said...

I dag er det nok ennå litt kaldere du... -18 her nå, og kaldt ja.


Nyttårsforsetter, hm... tja, hva skulle det vært mon tro...?? har undret litt over det selv også faktisk. Elske mer kanskje :-))

Petunia said...

Godt nytt til deg også!
For unger er snøen magisk og de er ikke vanskelig å få ut av huset når det laver ned. Selv ikke nå når snøen har lagt en stund og gradestokken ligger rundt minus 10 klarer sofaen å holde dem inne.
Vi er ikke så vant til å ha skikkelig norsk vinter her i Bergen, så det er bare til å benytte det. Er selv ikke så glad i snøen, men det har mest med at jeg liker ikke å kjøre bil på glatten. Nå i romjulen har jeg og min mann hatt fri og det er er han som har vært sjåfør. Litt sånn driving miss Daisy i følge han.
Jaja!!
Det er bitende kaldt ute og fuglene sitter som små oppblåste juletrekuler ute ved fuglebrettet.
Kulden skulle holde seg til over helgen, så det blir nok snø når jeg må tilbake på jobb også. Jeg gleder meg ikke til all denne snøen skal regne vekk.
Den ligger neppe og bare smelter stille og beskjedent i april en gang. Neida, det kommer et forrykende regnvær og gjør veiene såpeglatte.
*grøsse*

9na said...

Jeg synes snøværet her er fint jeg, men gruer meg til å sette meg i bilen kl 0650 mandag morgen... Mye bedre å gå på ski i 1100 tiden. Hils familien.