Wednesday, December 27

Romjulsblogg med tilbakeblikk på 2006

Førstkommende høst er det 30 år siden vi tok det første "familiebildet" i det nystiftede Bjørkmann / Andreassen dynastiet. Siden da har vi ved hvert årsslutt forsøkt å dokumentere slektens gang representert ved far, mor, barn og barnebarn samt svigersønner og lignende. På den måten har vi både kunnet huske hvor vi har tilbrakt jul/romjul eller nyttår, vi kan se utviklingen på godt og mindre hyggelig samt blottlagt både hårmoter og kroppsforandring.

Årets bilde er begrenset til Far, mor og yngste datter Rikke da Trine med familie har flyttet til Wales og er midt i innflytting/-rednings fasen. Tor er fotograf akkurat for dette bildet. I romjulen er det således helt i orden ikke å være 4 år og kjenne ei jente på nesten fem.

2007 er et jubileumsår på så mange måter, men det får vi komme tilbake til etterhvert som bloggene popper opp på nyåret. Til alle dere som leser denne bloggen, og det er faktisk blitt en del siden starten i påsken 2005, benytter jeg anledningen til å takke for det gamle året, og alt det hyggelige det inneholdt:
Asbjørn og AnneKath ble besteforeldre til Emma og snøen lavet ned i januar
Turid ble 70 i februar
Rikke ble 25 og Mormor 100 år i mars
Helene kom på påskebesøk i april
Varmen kom for fullt og vi flyttet på Solvang i mai
Italia-turen startet i juni
Italia vant VM i fotball og Helene kom på sommerferie til Norge i juli
Turen med Gamlegjengen til Peer Gynt på Gålå, besøket på Sandbu Gård i Vågå i august
Munch blidene ble funnet i september
Høstferien til Brussel i oktober
Julsbordet på Dr.Holms i november
Mormors fredlige farvel med over ett hundre år bak seg i desember

Vil dere oppleve enda mer fra opplevelsene i 2006 sammen med oss nok en gang, er det bare å trykke på de enkelte månedsnavnene.
Takk for i år.

No comments: