Monday, December 14

Baby Swimming - Maja in the water

I have never been 100% secure when jumping into the water, although I was an active sculler as a teenager. Familiarizing children with the water at young ages sets a positive foundation for lessons when they are older, says the website Babyswimming.com. I am therefore proud of my daughter Rikke who has been in the swimming hall with Maja every week since she was about three months. This photo show the seven months baby in (or under) the water surface.

2 comments:

Anne said...

God morgen gutten.

Våken tidlig du også ser jeg, selv om du ikke `må` stå opp.

Her nytes kaffe før jobb, ja også du da. Ser jo det er mange innlegg her jeg ikke har lest før nå, tidsklemma til en perfeksjonistisk husmor før jul du vet...

Sprek familie ja, undervannsvømmer i ung alder og en bestar som snart går skoa av seg, DYKTIG er du Arne, og sikkert viktig for helsa di, ja, gjør jo godt både til kropp og sjel, og godt til oss blogere når du forteller hva du ser på din vei.

Her er det øsende regnvær, grønne plener og lite som minner om vinter og jul, men vi er lovd da både kulde og snø faktisk.

Nå jobb for min del, har faktisk ikke lyst ut i dette været, men må man så må man :-(

Ha en superkjekk dag da kjekken.

9na said...

Å så flink liten jente da... Babysvømming er koselig å drive med for både store og små, i tillegg til at det er kjekt at barna blir glade i vann... En ulempe er at 1-åringene tror de er suverene og hopper ute både fra brygger og båt, uten at de egentlig kan svømme noe særlig. Snakker av erfaring etter tre runder med babysvømming. Vi begynte allerede på nyåret 1986 med eldstemann og da var det ikke mange i Norge som hadde hørt om babysvømming. HA EN FORRYKENDE MANDAG.