Tuesday, April 15

And the winner is: Rikshospitalet.no

Some of you will remember that I was one of the members of the development team at Rikshospitalet (National Hospital)´s reconstruction of their Web sites.
I know that my participation had some influence on the result, and today I feel some pride in reading that the new look and the overall design have given the result as 5th best website in Norway.
The argument given by the jury is (in Norwegian)
"Rikshospitalets sider har gjennomgående meget høy kvalitet, både når det gjelder innhold, bilder, navigasjon og grafisk design. Rikshospitalet skal spesielt ha skryt for sine hovedtemasider, som setter en helt ny standard for andre lignende organisasjoner i Norge.
På tross av en stor informasjonsmengde, har Rikshospitalet en luftig design som hjelper sidene med å fremstå som brukervennlige og ryddige. Fargeprofilen, tekst og bilder gjør en god jobb med å få sidene til å fremstå som profesjonelle, varme og vennlige.
Rikshospitalet har gått fra nettavisform til en side som tydelig har blitt gjennomarbeidet grundig med fokus på brukerne.
En side som Rikshospitalet skal ha spesiell skryt for, er siden for barn og ungdom. Siden bærer preg av høy grad av pedagogikk, gode bilder og gjennomarbeidede tekster, og vil være et svært viktig verktøy for mange.
Rikshospitalet bør være meget stolte over hva de har klart å få til på nettsiden, og over at de vil gå i bresjen for lignende nettsider i Norge.
Gratulerer!"
The project manager (Børge Einrem) and the web designer (Siv Holen) are happy as seen on the photo here:
Congratulation to us all!

5 comments:

ANNA-LYS said...

Congratulations ArneA to one more award. Isn't this evidence enough on that You should be true to Yourself and Your own creativity?

(( hug ))

Anonymous said...

Veldig bra! Gratulerer med resultatet til Rikshospitalet og alle som har bidratt (les: Arne).

RuneE said...

Godt jobbet! :-)

Anemone said...

GRATULERER !! Jeg neier dypt i støvet, og lover å inn på sidene deres etterpå.

Og jeg som i dag har krysset mine fingre for at du har vært på Karl Johan å fotografert filmingen som visstnok skal foregå der... Hørtre på Frokost-tv i dag tidlig eat gata var omgjort til 1940, og at Paleet er kulisse som en gammel kino. Statister i hopetall go skuespillere i levevde livet midt i Oslo, DET hadde jeg håpet på at du hadde fanget med linsen din.

Og Ikoner ja, samme jeg som du !! Var en fantast for noen år siden, men mistet interessen da det var så mange "fake" å få kjøpt i utlandet. Fargene og motivene tiltaler denne damen da, selv om kunnskapen ikke er 100%

Klem herfra i kvelden.
Skal nå i vei og tvangfsklippe sønnen !!

ANNA-LYS said...

(( klem ))