Wednesday, December 19

Den 353. dagen i året

Med tolv dager igjen av året 2007 er det ikke rart at bildet fra hytta er hvitt eller lyst, lyst blått. Juksevinter, sier Tullen, for det er bare rim og tåke som fester seg til ripsbusken og epletrærne. Solen er også så lav at strålene bare rekker til de øverste glitrende toppene. Halvmånen på østhimmelen får også sitt gjenskinn fra solen. Bildet er forøvrig tatt med mobilkamera på SE K800i.

Det skjer ikke så mye her i huset i dag. Skal på årets siste legebesøk, men det er jo bare en bagatell nå som trombosebehandlingen (DVT) er i gang på 3dje måneden. Merker ikke så mye til den lenger, og håper på klarsignal for å kaste den stramme strømpen på venstrebenet.

Historisk derimot skjedde det jo en del på den 19. desember. Apollo 17, den siste bemannnede måneferden, returnerte til jorden, mens Stoltenbergs månelanding ble visst nok et magaplask.
Altair 8800, den første personlige datamaskinen, og som studenten Bill Gates tilbød produsenten en Basic-kompilator til, ble lagt ut for salg i 1974. Storbritannia og Kina avtalte samme år tilbakeføringen av HongKong, som skjedde i 1997, rett etter vi hadde forlatt Asia. Den franske sangerinnen Edith Piaf ble født denne dagen i 1915, og for seks år siden døde maleren Jacob Weidemann. Han maler og leser sikkert juleevangeliet på julaften i år også.

Bildet til venstre er ikke for å støtte de som er spesielt interesserte i engler, men for å gi en liten melding til en av de bloggerne jeg har besøkt via GAWO´s Blog, Kathrins roseblog, hvor hun skriver
-Pussig det der med gutter og pupper!..... -Se hvilken flott puppeengel eldste bukkene bruse har laget! De er ikke gamle før de er fikserte på de greiene, det er sikkert og visst!
Jeg kan bare bekrefte at denne pussigheten bare fortsetter.

No comments: