Sunday, December 23

Så blir det jul likevel

Jeg håper faktisk noen var innom bloggen på fredag og savnet "himmel/lys" eller hva det er Sky Watcherne leter etter. Her kommer mitt bidrag sent søndag kveld. Dette er tatt den dagen solen bremser opp for så å stå stille og vende tilbake, og love oss varmere stråler. Pessimistene sier vel "Uff, om seks måneder snur sola".

Årsaken til den forsinkede fredagsblog er, at jeg i de siste dagene har lært et nytt sykehus å kjenne fra innsiden - Ullevål Universitets Sykehus. Og den erfaringen har vært bra.
Litt "tufs" et par dager, besøk hos fastlegevikar Yngvild Stokke, med en prøve som viste CRP >100. Da var det bare å finne noen som ville ta i mot en alvorlig syk person like før jul. På Ullevål fantes nyrelegen Ingjerd Manner som åpnet dørene, og deretter har det gått bra. CRP > 100 ble fort til 358 med sykehusets måleapparater, og antibiotisk behandlig iversatt. Godt vi har vært tidlig ute med julehandelen, og at det finnes leger som tolker diagnoser og handler deretter.
Derfor kan vi glede alle lesere med våre tradisjonelle bilder fra lillejulaften buffeten, og det blir jul også her i huset. Pinnekjøttet damper fortsatt for middagen i morgen. Det dufter herlig i huset.

2 comments:

Anonymous said...

Det er gdt å ha deg hjemme til jul.

Konen

Rune Eide said...

Trist å høre om sykdom, men bra å høre at det gikk fint.

GOD JUL og nyt "friheten!"

PS Bildet var bra det...