Thursday, July 17

Copenhagen is not East Coast Singapore, but....


Thursday post comes from the Capital of Denmark, Copenhagen.

As usual we start the car engine at 05am and have lunch seven hours later in the King´s city (or presently the Queen´s) at Copenhagen´s oldest restaurant Det lille Apotek,
or at Gammel Strand, or if we have to somewhere in Nyhavn

We promise to bring the camera and go on Photo Safari in Copenhagen.
The Lunch in Copenhagen?
2 slags sild, marineret- og karrysild m/løg og capers
Lun fiskefilet m/remoulade og citron
Fersk røget østersølaks m/asparges & urtecreme
Lun leverpostej m/ristet bacon og champignons
Hjemmelavet hønsesalat m/ristet bacon
2 slags oste
Rugbrød, franskbrød, smør og krydderfedt.
Ålborg Taffel and Green Tuborg + one "hånd-Bajer" for RuneE

Until we return with the Safari Photos, you have to be satisfied with a photo of the correspondents at Jumbo Restaurant, East Coast Singapore, some years ago.
Drunken Prawns, Chilly Crabs, Kailan Vegetables, Black pepper beef, Lemon Chicken, etc. plus Beer Jugs was of course on that menu.

3 comments:

Nina V said...

Nå kom jeg i ferie modus, selvom jeg skal jobbe noen dager til. Da går ferden til Blokus på Jylland. Der blir vi i to uker, første uka med danske delen av familien, og den andre med norske. Da blir det mage froskoster og sildebord med tilbehør. Men først får jeg besøk av Ruth med familie i dag.

Denise said...

Wow! The menu sounds outstanding! Am hungry now!

Jerez said...

yum! Looks like a feast fit for a king!