Sunday, September 14

Sunday morning hangover

You wake up in the morning and wander what kind of Trolls are rumbling around in your body.
Boring TV evening ?, or Peter Sellers inspector Clouseau giving great laughter in The Pink Panther Strikes Again
"The blogging ladies" having fun in Bergen, sent greetings like:en liten hilsen fra noen rødvinspregede damer på husmorferie and gave me the opportunity to share one of the present warnings regarding too much red wine. Hopefully more cover stories from the blog meeting will be presented the coming days.

6 comments:

Anne said...

God morgen, klokka er 1215, noen skjelvende fingre løper over tastaturet. Morgenstund er tull i grunn. Gunda ligger fortsatt i fjærasteinene og rustpatinan er begynnende i hennes hulderhår. Marie er ikke våken, til tross for en god dels timers søvn. Ida er i full fyk på kjøkkenet, det kommer STØY derfra av kopper og bestikk, og det kjennes ikke godt ut i dette hodet. Men allikevel er jeg den som er den NORMALE i denne gjengen, det ville du sikkert ikke tro???

En fortsatt flott dag til deg, og så kommer det sikkert noen innlegg fra oss etterhvert. Desverre har ingen av oss tenkt på å ta med oss `ledninger`til våre kamera, hadde jo håpet at vertinnen hadde ordnet med innordninger til å stikke i våre støpsle, men på denne øya glitrer testosteronet med sitt fravær desverre. DU derimot har vi snakket litt om, da du nesten er vår eneste "hane" i kurven vet du...

P.S. var like før det ble kjøpt en "Arne" (skinn cowboyhatt) i går da, for vi har jo litt sansen for hodeplagg begge to. Marie kjøpte en "Arne look alike" sydvest, og hun har den vel på hodet ennå :-))

Morgenklem fra oss...

GundaM said...

Hallo, ser også du tenker på oss ;)

Endelig kommet meg opp fra fjæra og ja, her kunne en kvinde som meg bodd Arne.

Og du, Vår Anemone er faktisk så ille på håret som hun har gitt uttrykk for. Sant nok har hun tatt etter dine hatter og igår under vinen kom vi fram til at hun nok vill hatt det best med en frisyre som deg og....

Vel, nå me gå og sjekka om Marie er komen opp av sengja!

PERBS said...

Feel better soon! Just catching up on your last two posts where I left comments.

Petunia said...

Først av alt: det som ble tatt opp i søsterskapet på Sotra - forblir på Sotra (er dere ikke enige jenter?) og ble det mye drikking var det etter jeg forlot det gode selskap:)
For det andre så finnes det ikke så mye rødvin i verden for meg at den godeste giske blir pitt. Ikke f.... jeg leste en overskrift etter eller annen sted om at det burde man burde satse mer på Giske, men det snudde jeg til "Bedre med en Giske på Sats enn å satse på Giske".

Marie said...

God kveld Arne!
Kjekt at du tenker på oss!
Kjempekjekk helg, Når ei bondekjerring ikkje skal i fjøset om morgonen har ho vett til å ligge frampå!!!

For ein herleg sprø gjeng eg har vore ilag med, hehe

Unknown said...

Hei
Er innom og oppdaterer meg på hva som har skjedd her siden sist.
Driver å bytter tak på huset så det har blitt minimalt med pc og blogg denne uken.

Ha en flott uke.