Thursday, September 11

Thursday & Friday view

September 11, 2001 - seven years ago - I was sitting in front of my TV, watching horrible actions from the sky over New York. The terror became part of my life in my own sitting room. The world changed completely.
Some time later I made this painting based on the event.But because I want an optimistic and positive attitude like described in my previous post, another painting may be more suitable tonight.

9 comments:

Abraham Lincoln said...

I think we all remember those days. I is a blot of human history done by what were once called religious zealots. I will never forget that day.

My Sky Watch Friday blog is at my Canon Pixels blog. If you have time I would appreciate your having a look at the sky peeking through the oak tree leaves.

ilanadavita said...

Unusual choice; happy SF.

Petunia said...

Kjære Arne!
Jeg beklager at jeg ikke har vært så flink å komme på besøk den siste tiden, men jeg har ikke vært i bloggform for å si det slik. Men tusen takk for vennlig kommentar og gode råd. Det med shoppingen vet jeg ikke om passer til meg, men trening er en god ting - når en er i form til det!!!
Det er et sterkt bilde du har malt der av the twin towers og det var sterke scener vi fikk inn i stuene våre. Jeg har akkurat satt sammen med Bulle og sett filmklipp av dette på youtube. Han husker jo ikke så godt hva som skjedde. Var bare tre år og da han så nyhetene litt tidligere i kveld, ville han vite og se mer.
Veldig flott balanse med det siste bildet ditt.

Anne-Berit said...

Er det virkelig syv år siden,husker det som det var i går,helt forferdelig.Bildet ditt beskriver det perfekt.Det andre bildet er også flott,er det fra Lofoten,eller vestlandet?

Marit - Som Mine Dager Er said...

Arne: Dette er rått! Bøyer meg i støvet for ditt maletalent. Nesten litt aggresivt og mykt på en gang.

Yupp - I love it.

Pernille's ting og tang said...

Utrolig vakkert bilde du laget etter den forferdelige tragedien vi fikk se. satt selv forran tv'en og trodde ikke mine egne øyner da det siste flyet smalt rett inn i bygninen. Ja jeg tror det nesten ikke nå heller, syv år etter.
Det må bare aldri glemmes!

Men bildet ditt likte jeg kjempegodt og det beskriver virkelig hva som skjedde. Jeg sier det på nytt igjen! Du er dyktig, Arne! Og det siste bildet fikk fram smilet i meg. Hærligt!

Ha en kjempegod helg:)

PERBS said...

I have mixed feeling -- it was like as if it happened yesterday, not 7 years ago. The benches memorial at the Pentagon is beautiful. Your paintings are very expressive.

babooshka said...

These painting are beautiful and your interpretation of the 9/11 is so poignan.

9na said...

For syv år siden i går var vi på Rustad Skole og meldte inn minstemann.. Jeg hadde hørt de skrekkelige nyhetene på radioen på veien hjem og tenkte virkelig: "-Dette er det ingen mening med.. han begynner jo aldri på skolen, ...det blir 3. verdenskrig nå...". Så feil kan man ta!! Nå går han i 7. klasse, på Abildsø Skole...